Astianpesukone ei lämmitä vettä

Ongelma:
  • Astianpesukone ei lämmitä vettä.
  • kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone

1. Laitteen nollaaminen

• Irrota astianpesukoneen pistoke pistorasiasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan.
  • Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeilla / virtakytkimellä.
  • Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

2. Aloita teho-ohjelma ja tarkista, onko kone lämmin sisäpuolelta, kun ohjelma päättyy.

3. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

HUOMIO: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.