Astianpesukone ei lämmitä vettä

Ongelma

Astianpesukone ei lämmitä vettä.

• kalusteeseen asennettu astianpesukone
  • vapaasti seisova astianpesukone

1. Laitteen nollaaminen

Irrota astianpesukoneen pistoke pistorasiasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan.
Voit kytkeä virran pois päältä myös paneelin sulakkeilla / virtakytkimellä.
Jos laite on vedetty ulos ja työnnetty sen jälkeen paikoilleen, tarkista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.
2. Aloita teho-ohjelma ja tarkista, onko kone lämmin sisäpuolelta, kun ohjelma päättyy.

3. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainitut ohjeet eivät ratkaise ongelmaa.

HUOMIO: Ongelmasta riippuen teknikon huoltovierailusta voidaan veloittaa myös takuuaikana.

Varoitus: Emme suosittele tuotteen käyttöä, ennen kuin ongelma on täysin korjattu. Irrota laite äläkä liitä sitä uudestaan, ennen kuin olet varma, että se voidaan tehdä turvallisesti.