Virhe i60

Tämä ongelma voidaan korjata nollaamalla laite.
  • Irrota astianpesukone verkkovirrasta, odota yhden minuutin ajan ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan. Jos konetta on siirretty, varmista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että vedensyöttö on käytettävissä.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse sopiva ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.
Jos laite ei käynnistä ohjelmaa oikein nollaamisen jälkeen:
  • Tarkista, onko kyseessä sama virhekoodi.
  • Jos virhekoodi on toinen, katso lisätietoa uudesta koodista laitteen ohjekirjasta.
  • Jos alkuperäinen virhekoodi tulee uudelleen näkyviin, ota yhteyttä valtuutettuun huoltopalveluun.