Virhe i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Oletko kokeillut laitteen nollaamista?

Voit ratkaista ongelmat usein nopeasti nollaamalla laitteen.

• Irrota astianpesukone verkkovirrasta muutaman minuutin ajaksi ja kytke se sen jälkeen takaisin pistorasiaan. Jos konetta on siirretty, varmista, etteivät putket ole taittuneet tai jääneet puristuksiin ja että hana on kokonaan auki.
  • Kytke astianpesukone toimintaan, valitse ohjelma ja käynnistä se.
  • Jos ohjelma käynnistyy ja toimii normaalisti, ongelma on korjattu.

Jos laite ei käynnistä ohjelmaa oikein nollaamisen jälkeen

Jos virheviesti näkyi ennen astianpesukoneen nollaamista, tarkista viestin mahdolliset muutokset laitteen nollaamisen jälkeen.

Jos laitteessa näkyy nyt toinen virhekoodi, tarkista uusi koodi laitteen ohjekirjasta tai tästä oppaasta.

Jos yllä mainitut ohjeet eivät korjanneet ongelmaa, ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen.