Jääkaapin näytössä näkyy viiva (" — ")

Ongelma:
  • Jääkaapin näytössä näkyy viivoja ""—""
  • Jääkaapin sisälämpötila on alle 0 °C
Koskee seuraavaa:
  • Jääkaappipakastin
  • Jääkaappi
Ratkaisu:

1. Tarkista, että laitteen jäähdytys toimii oikein

• Mittaa lämpötila asettamalla lämpömittari vesilasiin ja laittamalla lasi jääkaappiin.
  • Jos lämpötila on +4 – +5 °C, jääkaappi toimii oikein.
  • Elintarvikkeiden sisälämpötila on jääkaapin sisälämpötilaa tärkeämpi, koska ilman lämpötila vaihtelee jäähdytyssyklin (jääkaapin kompressorin käynnistymisestä sen pysähtymiseen) aikana.
  • Huomioi, että edullisten lämpömittarien näyttämät lukemat voivat vaihdella ±1–2 °C.
  • Säädä lämpötilaa kääntämällä lämpötilansäädintä tai käyttämällä laitteen hallintapaneelia.

2. Ota yhteyttä valtuutettuun huoltoliikkeeseen

On suositeltavaa pyytää huoltoteknikkoa käymään, jos edellä mainittu ohje ei ratkaise ongelmaa.