Sisävalo vilkkuu tai se ei syty.

Jos sisävalo vilkkuu tai se ei syty, lamppu voi olla löystynyt tai viallinen. Noudata ohjekirjan ohjeita lampun kiristämiseksi tai vaihtamiseksi.

Vilkkuva valo tai LED-valo voi olla myös liian korkean tai matalan ympäristölämpötilan merkki. Tarkista ilmastoluokka laitteen tyyppikilvestä.

Virheetön toiminta voidaan taata ainoastaan SN-luokan tuotteissa, jotka ovat ympäristölämpötilassa 10 °C - 32 °C.

• Luokka N = 16-32 °C
  • Luokka SN = 10-32 °C
  • Luokka ST = 18-38 °C
  • Luokka SN/T = 10-38 °C

Ilmastoluokkaa koskevat tiedot arvokilvessä: