Tørretumbleren krymper tøjet

Problem
  • Tøjet er krympet efter tørring i tørretumbler
  • Tørretumbleren varmer for meget
  • Aftrækstørretumbler
  • Kondenstørretumbler
  • Tørretumbler med varmepumpe
Løsning
  1. Skift programvarigheden.
    Kontroller brugervejledningen for oplysninger om den nødvendige tørretid for forskellige typer vasketøj. Du kan hente brugsanvisning her.

2. Vælg et passende tørreprogram med udgangspunkt i vejledningen på stoffets vaskeetiket/label.
    Se her hvad vaske og tørresymbolerne betyder

3. Tør kun stoffer, som er egnet til tørring i tørretumbler. Følg instruktionerne på tøjets vaskeetiket.
    Se her hvad vaske og tørresymbolerne betyder
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her