Tørretumbler viser fejl EHO, EH0

Problem
  • Tørretumbleren viser fejlkode EHO, EH0
  • Aftrækstørretumbler
  • Kondenstørretumbler
  • Varmepumpetørretumbler
Løsning
  1. Kontrollér strømforsyningen ved at tilslutte et andet apparat i samme stik og se, om det virker
    Virker det andet apparat heller ikke, er der formentlig problemer med ledningsføringen eller strømforsyningen.
    Advarsel! Brug aldrig forlængerkabel ved installation af hvidevarer. Det kan forårsage kortslutning eller brandrisiko.

2. Prøv at nulstille apparatet. Afbryd for strømmen ved at tage stikket ud og vent 30 sekunder, tilslut det så igen.
    Det samme resultat kan opnås ved at slukke for strømmen i din sikringstavle. Tilslut apparatet, tænd og vælg et program.

3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.

Tip
  • Advarsel! Vi anbefaler ikke, at du bruger produktet, før problemet er fuldstændigt løst. Træk maskinens stik ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før du ved, at det er sikkert.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.