Lampe eller ikon lyser på tørretumblerens panel

Problem
  • Lame for rens filter lyser på min tørretumbler
  • Lampe for tøm vandbeholder lyser på min tørretumbler
  • Lampe for rens kondensator / varmeveksler lyser på min tørretumbler
Gælder
  • Aftrækstørretumbler
  • Kondenstørretumbler
  • Varmepumpetørretumbler
Løsning
  1. Lysdiode for filteret
      Image_003.jpg  Rens filter.
    Denne lysdiode eller ikon er altid tændt ved slutningen af et tørreprogram for at minde dig om, at filteret skal renses efter hvert tørreforløb. Indikationen forsvinder, når maskinen slukkes og tændes igen
  2. Lysdioden for vandbeholderen
     Image_004.jpg  Tøm  vandbeholder.
    Denne lysdiode eller ikon er altid tændt ved slutningen af tørreprogrammet for, at minde dig om at tømme vandbeholderen efter hvert tørreforløb (kun til tørretumblere med kondensator og varmepumpe). Det er normalt, hvis lysdioden for vandbeholderen lyser efter det første tørreforløb, og der ikke er vand i vandbeholderen. Vandet opsamles først i en stor beholder, inden det aftappes til vandbeholderen.
    - Hvis lysdioden stadig lyser, efter maskinen slukkes og tændes igen, eller hvis den lyser tidligt i programmet, er der vand i overløbsbeholderen.
    - Hvis tørretumbleren er sluttet til afløbet ved hjælp af en slange, er den muligvis ikke blevet tilsluttet korrekt eller der er en løkke / knæk på slangen fordi afløbsslangen ikke er blevet afkortet. På mange maskiner kan lampen slås fra hvis din maskine er tilsluttet afløb.
    - Hvis maskinen ikke er i vatter, kan det også få lampen til at lyse.
  3. Lysdioden for kondensatoren eller varmeveksler.
     Image_005.jpg Rens kondensator / varmeveksler
    Denne lysdiode eller ikon indikerer, at kondensatoren skal rengøres regelmæssigt (kun til tørretumblere med kondensator eller varmeveksler). Hvis maskinen ikke tørrer ordentligt, skal du rense kondensatoren, filtrene og luftkanalerne for, at få optimal tørring og laveste energiforbrug.
  4. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • Hvis filtrene, kondensatoren, varmeveksleren ikke er ren er det ofte årsagen til, at maskinen ikke varmer op, forlængede tørretider eller øget energiforbrug
  • Se hvordan du rengøre din tørretumbler her

• Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.