Tøjet er for krøllet efter tørring i tørretumbleren

Problem
  • Tøjet krøller efter tørring i tørretumbleren
  • Tørretumbleren varmer for meget
  • Aftrækstørretumbler
  • Kondenstørretumbler
  • Tørretumbler med varmepumpe
Løsning
  1. Vælg et passende tørreprogram. Brug et tidsstyret program og undlad at tørre for længe.
    Kontroller brugsanvisningen for oplysninger om den nødvendige tørretid for forskellige typer vasketøj. Du kan hente din brugsanvisning her.

2. Fjern tøjet fra tromlen, så snart programmet er afsluttet. Hvis det er nødvendigt, forlænges antikrøl-funktionen eller forsinket start anvendes (hvis det er muligt).
    BEMÆRK: Uld- og linnedprogrammer har ingen antikrølfunktion.

3. Overskrid ikke den maksimale fyldning, som  anvist i brugsanvisningen eller hvad vises på displayet.
    Du kan hente din brugsanvisning her
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her