Tørretumbler tromlen køre, drejer ikke rundt, ingen fejlkode

Problem
  • Tørretumbleren starter ikke med at køre når jeg trykker på start
  • Tromlen på tørretumbleren køre ikke rundt når jeg starter den
Gælder
  • Tørretumbler med aftræk
  • Kondenstørretumbler
  • Tørretumbler med varmepumpe
Løsning
  • Kontroller om transportsikring er fjernet.
    Hvis det er første gang du bruger produktet kan problemet være at, transportdele ikke er fjernet i døråbningen. Fjern transportdelene.
    Du kan finde mere information i din brugsanvisning her.
  • Sørg for at døren er lukket helt.
    Før du trykker på start/pause-knappen på tørretumbleren, skal du sikre dig, at lågen er helt lukket. Hvis lågen ikke er helt lukket, blinker start/pause-knappen blot, og programmet starter ikke. Kontroller der ikke er tøj i klemme i døren og luk derefter døren med et let tryk. Prøv derefter at starte et tørreprogram igen.
  • Deaktiver børnesikringen.
    Hvis børnesikringen er aktiveret, vil du kunne se et låsesymbol / hængelås på displayet. Børnesikringsfunktionen kan deaktiveres ved at trykke på to knapper samtidigt. På nogle maskiner er der på panelet vist nogle streger og et hængelåssymbol, mellem de to knapper du skal trykke på.  Du kan også i din brugsanvisning finde information om børnesikringen.
  • Kontroller om udskudt start er aktiveret.
    Hvis dit produkt har et display, kan du se nedtællingen til tiden for udskudt start. Hvis maskinen ikke har et display, blinker der et lys i nærheden af et tidsymbol, f.eks. 4t-8t-12t. Hvis udskudt start er aktiveret, og du ønsker at starte maskinen med det samme, er det muligt at deaktivere funktionen for udskudt start. For at deaktivere indstillingen for udskudt start skal du slukke for maskinen og tænde den igen. Hvis dette ikke løser problemet, kan du finde information om udskudt start i din brugsanvisning her
  • Tjek om tøm vandbeholder lyser. Maskinen stopper programmet hvis vandbeholderen er fuld. Tøm beholderen og start programmet igen.
    Hvis din maskine er tilsluttet til et eksternt afløb stopper programmet hvis der er problemer med afløbet. Kontroller det er monteret korrekt og at slangen ikke er snoet, vredet eller har knæk.
  • Kontroller om motoren køre. Hvis du kan høre motoren køre, men tronlen ikke køre rundt, skal maskinen undersøges af en servicetekniker.
  • Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du bestiller besøg af en servicetekniker.
 Tip
  • Advarsel: Undgå at bruge maskinen, før problemet er fuldstændig løst. Træk maskinens stik ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før du ved, at det er sikkert.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.