Tørretumbleren stopper ikke, når programmet er færdigt

Det kan skyldes anti-krøl-programmet. Maskinen fortsætter med at køre i ca. 1 time og kan stoppes manuelt. Det gøres ved at vælge OFF-positionen på display/programvælger.

Hvis programmet kører længere end 2-3 timer:

• Den maksimale tørretid for et program er normalt 2-3 timer.
  • En tørring af sengetøj varer længere.
  • Der kan være problemer med måling af fugtniveau på grund af:
    • forkert tilslutning af jord til maskinen
    • forbindelse med forlængerledning
    • snavsede fugtighedssensorer i tromlen
    • snavsede filtre, kondensator eller varmeveksler. Se i din brugsanvisning hvordan du rengør din maskine
  • Tromlen og pakninger kan rengøres med lidt eddike.

Hvis ovenstående ikke løser problemet kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.