Vaske-/tørremaskinen er gået i stå med 1 minut vist i displayet

Problem:
  • Vaskemaskinen pumper uafbrudt og danner skum
  • Vaskemaskinen pumper ud hele tiden med et minut i displayet
  • Vaskemakinen går i stå i vaskeprogrammet og viser et minut i displayet
Gælder for:
  • Frontbetjent  vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning:
  1. Det er normalt ved Strygefri- og Skåne - programmer. Tryk på tasten START/PAUSE. Vaskemaskinens låge kan nu åbnes og vasketøjet kan tages ud af maskinen.

2. Sluk maskinen og rengør afløbspumpen og filteret, herunder pumpevingen (hvis pumpevingen er synlig, skal den drejes med en blyant, og filteret genmonteres)

3. Kør en varm vask uden vaskemiddel for at skylle eventuelle sæberester ud af maskinen.
    Rens evt. maskinen med et egnet rensemiddel  til vaskemaskiner. Skal eventuelt gøres flere gange.
    Du kan købe rengørings- og plejeprodukter til din vaskemaskine i webbutikken her

4. Følg vaskemiddelfabrikantens doserings anvisninger.

5. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller et besøg af en servicetekniker.
Tip
  • Hvis vaskemaskinen pumper konstant og danner skum er årsagen ofte overdosering af vaskepulver og maskinen vil pumpe indtil skummen er opløst.
  • Srygefri- og Skåne - programmer. Der er efter vaskeprogrammets afslutning en antikrøl cyklus på ca. 30 minutter. Displayet viser i denne resterende cyklus f.eks. 1 minut og angivelsen SLUT lyser. Under den fase kan vasken tages ud af maskinen ved, at trykke på tasten START/PAUSE. Vaskemaskinens låge kan nu åbnes og vasken kan tages ud af maskinen. Drej derefter programknappen op på sluk, eller sluk maskinen på afbryderknappen.Vaskeprogrammet er nu afsluttet.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.