Vaske-/tørremaskine viser fejlkode C9 eller F9

Problem

• Min vaskemaskine viser fejlmeddelelse C9 eller F9
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Nulstill vaskemaskinen
    - Start med at lukke lågen og nulindstille programmet.
    - Tryk på de to knapper øverst (udblødning og forvask).
    - Samtidig drejes programvælgeren mod uret til valg af finvask. Slip de to knapper og fortsæt med at dreje vælgeren mod uret hele vejen rundt (næsten en hel omgang).
    - Prøv en normal vask. Hvis displayet stadig viser fejl C9, så kan der være en fejl på motorens kul.
    - Nulstil kun apparatet en gang. Jævnlig nulstilling kan slide på motoren.
    - Kontroller og rens trævlefilteret hvis det er tilstoppet.
  2. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • .Årsag til C9/F9 fejl er ubalance i centrifugering eller fejl på motorens kul.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.