Lampe på vaske-/tørremaskinen blinker

Problem
  • Lamper på min vaskemaskine blinker
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Lysdioden kan vise, at startknappen ikke er blevet trykket ind. Tryk på start pause og kontroller om maskinen starter.
  2. Der er opstået et problem med maskinen. Alarmer / fejlmeddelelser på vaskemaskiner uden display, vises f.eks. ved blinkende rød, gul eller grøn kontrollampe, i knappen START/PAUSE og  evt. sammen med en eller flere lysdioder. Fejlmeddelelser vist med blinkende lamper, kan du finde hjælp til i din brugervejledning
    Eksempel:
    Wash error code flashing led.jpg
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip

Eksempler på viste alarmer:

• E10 - Problemer med vandpåfyldning (vandhanen er lukket, ingen vandtilførsel)

• E20 - Problemer med udtømning (filteret er snavset, afløb blokeret)

• E40 - Problemer med lågen. (lågen ikke lukket)

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.