LED lamper på vaske-/tørremaskine lyser

• Kontroller funktionsknapperne, som kan være forvalgt på maskinens kontrolpanel. Visse eller alle LED-lamper aktiveres enten i starten eller i løbet af et program.
  • Tændes der lys ved slutningen af et program, er programmet måske færdigt. Tjek om lågen kan åbnes, eller om tælleren nulstilles. Har maskinen et display, så tjek om det viser program slut. Husk at det varer 3–5 minutter, fra programmet er afsluttet, til lugen kan åbnes. Det er en sikkerhedsfunktion på alle vaskemaskiner.
  • Programmet kan være afbrudt eller sat på pause ved et tilfælde. Prøv at genstarte programmet ved at trykke på START/PAUSE.
  • Alle fejl signaleres med blinkende LED, oftest sammen med en fejlkode vist i displayet.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.