Vasketøjet er krøllet efter vask

Problem
  • Mit vasketøj krøller
  • Vasketøjet er krøllet efter vask i vaskemaskinen
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Sørg for ikke at overfylde tromlen med vasketøj.
    Se i brugsanvisnngen information om mængde og materialetyper. Du kan hente din brugsanvisning her.
  2. Kontroller at den valgte vandtemperatur er passende til typen af vasketøj i tromlen.
  3. Vælg den korrekte centrifugeringshastighed til den type tøj og tøjmængde, du vil vaske. Kontroller også vaskesymbolerne på tøjets mærker, så det passer med program og hastighed du vælger. Se Hvad betyder vaskesymbolerne her
  4. Vælg det rigtige vaskeprogram. I bomuldsprogrammerne bliver tøjet vasket med lav vandstand, kraftig bearbejdning og der afsluttes med høj centrifugeringshastighed. Du kan vælge skåne-vaske programmer til tøj, som krøller let.
  5. Sørg for at tage vasketøjet ud af tromlen, så snart programmet er færdigt. Hvis det ligger i tromlen i længere tid, kan det medfører mere krøllet tøj
Tip
  • Undgå at tromlen er overfyldt med vasketøj, da det kan få tøjet til at krølle mere. Du kan få anvisninger om mængde og type af tekstiler i din brugsanvisning. Prøv med mindre fyldning i vaskemaskinen.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her