Vaskemaskinen viser fejlkode E40 eller bipper/blinker 4 gange

Problem
  • Min vaskemaskine viser fejlkode E40 i maskinens displayeller bipper/blinker 4 gange
  • Min vaskemaskine bipper eller blinker 4 gange når jeg vil starte maskinen
Gælder
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Kontrollér, om lugen er lukket korrekt
    Giv, om nødvendigt, lugen et bestemt tryk. Du kan høre et klik.

2. Kontrollér, om der sidder vasketøj fast mellem lugetætningen og lugeglasset
    Fjern, om nødvendigt, vasketøj fra tromlen, inden du starter programmet igen.

3. Der er for meget vasketøj i maskinen (overfyldt)
    Fjern, om nødvendigt, vasketøj fra tromlen, inden du starter programmet igen.

4. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
    Luk for vandtilførslen til maskinen og afbryd for strømforsyningen til maskinen, indtil den er undersøgt af en servicetekniker.
Tip
  • Lugelåsen kan  være defekt og skal udskiftes.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.