Tilløbslange på min vaskemaskine er utæt

Problem
  • Vandtilførselsslangen på min vaskemaskine er utæt
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Kontroller, at rørforbindelsen på vandhanen er korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen. Den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj, er der risiko for at skade slangens omløbere.
  2. Kontroller der ikke er en utæthed på selve vandhanen. Hvis du finder ud af, at der er en utæthed på vandhanen, kan du kontakte din lokale blikkenslager for at få løst problemet.
  3. Kontroller vandtilslutningen bag på maskinen. Tilslutningen skal være korrekt skruet på og spændt. Brug ikke en tang eller lignende til at spænde rørforbindelsen, den bør kun spændes med hånden! Hvis du bruger værktøj er der risiko for at skade slangens omløbere.
    Wash inlet hose installation.jpg

4. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • VIGTIGT! Hvis du oplever, at slangen er beskadiget (knækket eller revnet), skal du lukke for vandforsyningen til maskinen. En defekt tilløbsslange skal udskiftes.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.