Håndtaget på vaskemaskinens dør er i stykker

Problem
  • Lugens håndtag er i stykker
  • Det er umuligt at åbne lågen når vaskeprogrammet er færdig
Gælder
  • Frontbetjent vaskemaskine
  • Topbetjent vaskemaskine
  • Vaske-/tørremaskine
Løsning
  1. Vent 2-5 minutter med at åbne døren efter programmet er slut. Dette er en normal sikkerhedsfunktion, for at forhindre lækage.
  2. Kontroller og rens trævlefilteret hvis det er tilstoppet.

3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • .Hvis du kan se synlige tegn på skade på håndtaget eller døren, er det vigtigt du informerer os om det, når du booker et teknikerbesøg.