Vending af dør på vaskemaskine

Vaskemaskiner har ikke vendbare luger. Det skyldes, at de elektriske dele i maskinen ikke er flytbare. Mange tørretumblere har imidlertid vendbare låger (information om dørvending på tørretumbler, kan du finde i din brugervejledning)

For at optimere funktionaliteten omkring vaskemaskine og tørretumbler, kan du vælge at bytte dem rundt  og vende døren på tørretumbleren. Det kan gøre det nemmere at flytte tøjet fra vaskemaskine til tørretumbler.