Vaskemaskinens luge åbner sig under vask

Lågen/døren kan normalt åbnes i starten af programmet ved at trykke på start/pause.

Hvis døren kan åbnes eller åbner sig selv efter at vaskemaskinen er færdig med at fylde vand på, under vask eller centrifugering skal maskinen repareres af en tekniker.

Afbryd straks for strømmen til maskinen, hvis døren kan åbnes mens tromlen køre rundt eller under centrifugering!

For at løse problemet skal du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.