Ovnen viser fejlkode F1

Problem
  • Min ovn viser fejlkode F1
  • Min ovn viser fejlkode F1 når jeg bruger Pyrolyse funktionen
Gælder
  • Integreret/indbygningsovn
  • Fritstående komfur
Løsning
  1. Kontroller døren.
    Fejlkode F1 betyder at døren ikke kan låse i forbindelse med brug af Pyrolyse funktionen.
    Du kan tjekke at den øverste del af døren er intakt og at den sidder rigtigt fast på døren.
  2. Hvis døren lige har været rengjort / adskilt kan dette være årsagen. Se i din brugervejledning her hvordan du samler døren korrekt.
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.