Ovnen viser fejlkode F1

Hvis din ovn viser fejlmeddelelsen "F1" i displayet er der et problem med dørlåsen eller en elektriktrisk fejl.

Ovn med Pyrolyse funktion.

Fejlkode F1 betyder at døren ikke kan låse i forbindelse med brug af Pyrolyse funktionen. Du kan tjekke at den øverste del af døren er intakt og at den sidder rigtigt fast på døren.

Hvis døren lige har været rengjort / adskilt kan dette være årsagen. Se i din brugervejledning hvordan du samler døren korrekt.

Hvis ovenstående ikke løser problemet eller du har en ovn uden Pyrolyse funktion, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: BS