Ovnen viser "d", DEMO eller ur-symbol i displayet

"d" vises i displayet eller der står ”demo” i displayet og ovnen varmer ikke op.

Dette kan forekomme hvis ovnen f.eks. tidligere har stået udstillet i en butiksudstilling. Denne funktion bruges til, at demonsterer ovnens funktioner uden, at oven varmer op.

Se i din brugervejledning hvordan du slår funktionen fra. Når funktionen er slået fra, virker oven helt normalt igen.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du kontakte kundeservice for ydeligere vejledning til at frakoble DEMO funktionen.