Ovn springer sikringer, slår sikringer

Ovne bruger normalt 16 ampere sikringer (se typeskiltet på produktet) og skal altid tilsluttes en separat gruppe.

• Tjek om sikringerne til komfuret / ovnen er mærket med 16A.

Hvis komfuret / ovnen lige er tilsluttet, kan du kontakte din lokale elektrikker og få råd og vejledning om elinstallation samt evt. få efterset din installation.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: BE