Min ovn viser PYR eller CATA i displayet

PYR eller CATA vises ikke pga. en fejl i ovnen, men blot fordi det kan være tid til, at rengøre den.

Hvis ovnen viser en af ovenstående tekster, betyder det, at ovnen er udstyret med en funktion som hedder ”rengørings påmindelse” . Funktionen vil efter en bestemt tid, afhængigt af hvilken ovnfunktion der anvendes, vise en af disse tekster i displayet.

For at ”nulstille” denne tekst har man følgende muligheder.

• Hvis ovnrummet ser snavset ud, kan man starte renseprogrammet i ovnen.

• Hvis ovnrummet ikke ser snavset ud, kan man trykke på [+] & [-] tasten samtidigt, når teksten vises i displayet. Så vil der gå en periode igen, inden teksten vises igen.

PYR : Vises kun for de ovne som har et Pyrolyse rense program.

CATA : Vises kun for de ovne som har et Catalyse rense program.

Eksempel på ”rengørings påmindelse”:

Ovn PYR-CATA.png

Du kan finde egnede rengørings og plejemidler i webbutikken