Min ovn griller ikke som den skal

Grill funktion

Grill varmelegemet i en moderne ovn er styret via samme termostat som også styre temperaturen på de andre ovnfunktioner.

Det betyder at hvis man ønsker at grille en steg efter den er blevet tilberedt på en af de andre ovnfunktioner, skal man både vælge ovnfunktionen, grill og samtidigt skrue ovntemperaturen op på maks. for at få grill elementet til at tænde.

Test grill

Hvis man ønsker at teste grill funktionen, gøres dette lettest ved at starte fra kold ovn.

• Start med at vælge grill funktionen, symbolet på ovnomskifteren kan variere, men er ofte med en takket linje øverst.

Eksempler på grill symboler:

Grill symboler.png

• Skru temperaturen op på maks.
  • Efter 3-5 minutter på maks. temperatur  vil man kunne se ,at det ene element, øverst i ovnen er blevet ”rødligt”..

Se her eksempel på normal grillfunktion med temperatur på maks.:

Grill varmelegeme.jpg

Det kan  nogle gange være lidt svært at se i fuld dagslys med begge ovnlamper tændt.

Hvis man ikke kan se at elementet skifter farve og der ikke bliver varmt i ovnen, skal ovnen undersøges af en tekniker.

Hvis ovenstående ikke løser problemet kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: BS