Dårligt resultat efter Pyrolyse program kørt i ovn, renser dårligt

Fastbrændte fedt rester efter Pyrolyse rens kan forekomme (normalt tættest døren), hvis ovnen har været for tilsmudset i forhold til det valgte Pyrolyse program.
For at fjerne pletterne er eneste løsning, at bruge noget ovnrens på pletterne. Når ovnrensen har opløst pletterne bør man derefter bruge Pyrolyse programmet oftere eller vælge et mere intensivt program.

Eksempel hvor der er lidt snavs tilbage ved lågen efter Pyrolyse rens:

Ovn Pyrolyse rens.jpg

Pyrolyseprogrammer

Alt afhængig af model kan ovnen have flere Pyrolyse programmer, se evt. beskrivelsen i din brugsanvisning.

Der kan være et eller flere af disse Pyrolyse programmer tilgængelige, afhængigt af model betegnelse.

Eksempel:

1. Let - en time for let snavset
  2. Normal - en time og 30 minutter for normalt snavset
  3. Intensiv - 2 timer og 30 minutter for meget snavset

Generelle vejledning ved brug af Pyrolyse

• Fjern groft snavs med håndkraft.
  • Pyrolytisk rensning sker ved en høj temperatur, der kan frigive dampe fra madlavningsrester og produktionsmaterialet, hvorfor der på det kraftigste rådes til at:
  1. Sørge for god udluftning under og efter hver pyrolytisk rensning.
  2. Sørge for god udluftning under og efter første ibrugtagning med maksimal temperatur.
  • Farveændring af emaljen eller rustfrit stål forringer ikke apparatets ydeevne. Efter endt Pyrolyse kan enkelte typer madrester efterlade nogle permanente grålige plamager i emaljen.
  • I modsætning til mennesker kan visse fugle og krybdyr være ekstremt følsomme over for potentielle dampe, der udsendes under rensningen af alle pyrolytiske ovne.