Kogeplade varmer ikke.

Elektriske komfurer skal tilsluttes af en autoriseret elinstallatør, på 3 separate 230 V-faser. Hvis 1 fase eller nul mangler, virker 2 zoner/plader som regel ikke.

En sikring til 1 fase i sikringsboksen ,kan også være defekt. Se i din installationsvejledning..

Induktion

Hvis du har et induktionskomfur og kun den store kogezone er ude af funktion, skal du sørge for, at gryden er stor nok og passer til kravet for minimumsdiameter, som beskrevet i brugsanvisningen.

Hvis diameteren er for lille, eller hvis der ikke er nok magnetiserbart materiale i bunden af gryden, er det muligt, at kogezonen ikke fungerer i en høj eller såkaldt Power-indstilling.