Vandhane, rød LED lampe blinker

Problem
  • Rød lampe blinker på min vandhane
Gælder
  • Vandhane
Løsning
  1. Hvis du oplever, at vandvarmerens røde LED lampe blinker, kan overhedningssikringen være udløst.
  2. Kontrollere om vandtilførslen har været afbrudt eller om vandvarmeren har været forhindret i at tage vand ind.
  3. Nulstil vandvarmeren.
    Du nulstiller ved, at afbryde strømmen til enheden, vente 30 sekunder og derefter tænde igen. Strømforsyningen til enheden skal ved nulstilling afbrydes og det er ikke nok, at slukke på vandvarmerens tænd/sluk knap
  4. Kontakt Electrolux Service.
    Hvis ovennævnte råd ikke løser problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.