Kaffemaskine indbyg kaffen løber for langsomt ud eller med en dråbe ad gangen

Sørg for, at vandbeholderen er fuld.

Problemet kan også skyldes at kaffen er malet for fint.

I dette tilfælde skal du ændre indstillingen til en grovere formalingsgrad.

Drej kværnens knap til indstilling af malingsgrad med ét klik med uret hen imod "7" på en maskine med display. BEMÆRK: Knappen må KUN drejes, når kværnens motor kører. Fortsæt med ét klik ad gangen, indtil kaffen er tilfredsstillende. Virkningen er først synlig efter at have brygget to kopper kaffe.

Rengør også filterholderen og antidrypventilen. Tryk ikke espressopulveret for hårdt ned i filteret.

• code: XX