Kaffemaskine indbyg kaffe løber for hurtigt eller kun vand igennem

Kaffen malet for groft

Drej kværnens knap til indstilling af malingsgrad med ét klik mod uret hen imod "1". BEMÆRK: Knappen må KUN drejes, når kværnens motor kører.

Undgå at dreje kværnens knap til indstilling af malingsgrad for meget. Du risikerer, at kaffen løber ud med en dråbe ad gangen, når du vælger 2 kopper. Virkningen er først synlig efter at have brygget to kopper kaffe

Kaffevalgfunktionen forkert

Sørg for, at det ikke er formalet eller ekstra mild funktion. Foretag andre valg end formalet eller ekstra mild funktion.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: LF