Opvaskemaskine viser fejlkode 50, i50, i51, i52, i53, i54, i55, i56, i57, i58, i59, i5A, i5B (i5H), i5C, i5D, i5E, i5F

Har du prøvet at nulstille apparatet?

Nulstilling af apparatet kan ofte løse problemer hurtigt.

• Afbryd strømmen til opvaskemaskinen i 1 minut og tilslut den igen. Er du nødt til at flytte maskinen, er det vigtigt at sikre, at ingen af slangerne er bøjet eller klemt, og at vandhanen er helt åben.
  • Tænd for opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  • Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.

Hvis maskinen ikke starter programmet korrekt efter nulstilling

Hvis du ser en fejlbesked, før du nulstiller maskinen, så kontroller om det er ændret efter nulstilling af maskinen.

Hvis apparatet nu viser en anden fejlkode, så følg vejledningen i brugervejledningen.