Hvide striber/skjolder eller blålig overflade på glas og porcelæn

Problemet skyldes overdorering af afspændingsmiddel eller vaskemiddel.

• Vælg lavere indstilling for afspændingsmiddel.
  • Reducer mængden af vaskemiddel til det enkelte vaskeprogram.
  • Hvid belægning skyldes ofte at blødgørringsanlæget ikke er aktiveret , er justeret forkert i forhold til vandhårdheden eller at der ikke er påfyldt salt.
  • Brug af tabs uden tilførsel af salt, er ikke egnet til brug i områder med hårdt vand.