Opvasketabs opløses ikke helt

Problem

Opvasketabs opløses ikke helt.

Gælder for:

• fritstående opvaskemaskine
  • integreret opvaskemaskine

Løsning

1. Brug opvasketabs til lange programmer for at undgå spor af opvaskemiddel på servicet.

Opvasketabs opløses ikke altid helt i korte programmer.

2. Prøv et andet mærke opvaskemaskinetabs eller brug pulveropvaskemiddel i stedet.

Visse mærker af opvaskemiddeltabls opløses ikke helt. Hvis du har købt opvasketabs, som ikke opløses effektivt eller ikke skylles korrekt ud af sæbedispenseren, så læg i stedet tabsene i bunden af opvaskemaskinen og start programmet.

4. Sørg for, at sæbedispenseren er tør, når du kommer vaskemiddel i.

Er sæbedispenseren fugtig, kan tabs eller pulver sætte sig fast. Fortsætter problemet, så placer opvasketabs i bunden af maskinen.

Vigtigt: Ovennævnte er ikke en funktionsfejl og er ikke omfattet af garantien.

3. Problemet kan også skyldes, at de pågældende opvasketabs ikke frigives korrekt fra sæbedispenseren eller frigives på det forkerte tidspunkt.

Placer ikke porcelæn foran sæbedispenseren.

Vær sikker på, at låget til sæbedispenseren ikke blokeres af f.eks. duftblokke, høje tallerkener, etc.

4. Tjek om servicet er varmt ved afslutning af opvasken.

Problemet kan skyldes, at maskinen ikke varmer op. Hvis opvaskemaskinen ikke varmer op, skal du kontakte Electrolux Service.