Opvaskemaskinens låge åbner sig selv

Hvis din maskine har Airdry funktion, åbner døren automatisk når maskinen skal tørre. Dette er normalt og ikke en fejl på maskinen,

Hvis din maskine har AirDry funktion, kan du finde mere information eller vejledning, om hvordan funktionen slås fra eller til, i din brugervejledning.

Hvis den integrerede opvaskemaskine er installeret for nylig, kan lågepanelet der monteret på maskinen være for tungt eller maskinen ikke installeret korrekt

• I så fald skal du kontakte installatøren.